Spørrende mann

Hei, kjære Radio Rubben-lyttere!

Har du noen gang lurt på hvordan din mening kan forme det radioprogrammet du hører på? Nå har du sjansen til å gjøre nettopp det. Radio Rubben ønsker å gi deg det beste innholdet som passer dine preferanser, og vi trenger din hjelp for å oppnå det. Velkommen til vår årlige lytterundersøkelse, en mulighet for deg som lytter til å dele dine tanker, ønsker og tilbakemeldinger om Radio Rubben. Vi tror at din innsikt er uvurderlig, og vi ser frem til å høre hva du har å si.

Din Mening Telller: Hvorfor Bør du Delta?

Vi forstår at livet kan være hektisk, men denne undersøkelsen tar bare noen få minutter å fullføre, og gevinstene kan være enorme. Her er hvorfor du bør vurdere å delta:

  1. Skap Radioen du Ønsker: Dette er sjansen til å si hva du liker og ikke liker med Radio Rubben. Ønsker du mer av din favorittmusikk eller kanskje et nytt program? Nå har du ordet.
  2. Vinn Fantastiske Premier: For å takke deg for din deltakelse, gir vi deg sjansen til å vinne spennende premier. Jo flere spørsmål du besvarer, jo større er sjansen din for å vinne.
  3. Styr Fremtiden: Din tilbakemelding hjelper oss med å forme fremtiden for Radio Rubben. Du er med på å bestemme hvilken retning vi tar og hvordan vi kan gjøre din radiolytting til en enda bedre opplevelse.

Slik Deltar du: Det er enkelt!

Å delta i vår lytterundersøkelse er enkelt og tar bare noen få minutter. Her er trinnene:

  1. Besøk Lenken: Klikk på lenken til spørreskjema her for å komme i gang.
  2. Besvar Spørsmålene: Vi har delt undersøkelsen inn i flere korte seksjoner for enkelhets skyld. Besvar spørsmålene ærlig og så detaljert som mulig.
  3. Del med Venner: Gi dine venner og familie sjansen til å påvirke Radio Rubben ved å dele undersøkelsen med dem.

Takk for at du er en del av Radio Rubben-familien!

Vi vil takke deg på forhånd for din verdifulle deltakelse i vår lytterundersøkelse. Sammen kan vi gjøre 2023 til året da Radio Rubben blir enda bedre enn noensinne.

Din mening er vår drivkraft, og vi ser frem til å høre dine tanker og ideer. Så, hvor venter du på? Klikk på lenken her og vær med på å forme fremtiden for din favorittradiostasjon, Radio Rubben!

Takk for din støtte og lytting. Vi setter pris på deg!

Med vennlig hilsen,

Thomas og hele Radio Rubben-teamet.