RADIO RUBBEN startet opp August 2021 og driftes av Thomas Magne Sellevold-Øystad.
Han har radioerfaring fra tiden hvor DJ Howard hadde sin egen radiokanal i perioden 2017-2019.
Thomas har også mye erfaring som karaokevert og har underholdt i pianobaren på en av Bergens største
serverigshus. Han og familien på seks flyttet til Bømlo i januar 2021. Han jobber heltid hos Zinus Power AS

RADIO RUBBEN er en internett radiokanal. Vi kommer til å bli tilgjengelig som egen app for iOS og Android om kort tid. Vi håper og kunne ekspander og tilknytte oss det lokale DAB nettet.

Vi spiller i dag lisensfri musikk fra Epedemicsound.com, men vi har allerede startet dialog med Grammo og Tono som er de selskapene som ser etter Artister, Låtskrivere og produsentenes rettigheter. Avtale vil være på plass om kort tid. Radio Rubben blir også en del av Norges Lokal Radio Forbund som også gir tilgang til den største nettspilleren for norske radiokanaler, nemlig www.radioplayernorge.no. Radioplayer drives i Norge av Norsk Radio AS, som er eid av NRK, P4 Gruppen og Bauer Media. I tillegg har Norsk Radio AS en samarbeidsavtale med Norsk Lokalradioforbund

Vi håper at RADIO RUBBEN kan bli et godt lokal radio tilbud som den lokale befolkningen kan støtte opp under. Derfor er det også mulighet for å gi dere muligheten til å gi en gave, dette kan gjøres ved konto overføring eller via VIPS.

Vi er åpne for innspill og ønsker fra deg. Din tilbakemelding er gull verdt. Du kan gjøre dette ved og finne linken øverst på denne siden.

RADIO RUBBEN og Thomas M. ønsker dere velkomne som lyttere og vi gleder oss til å bygge en ny lokal radio for alle på Bømlo.

Thomas M. ønsker deg velkommen som lytter på RADIO RUBBEN