Skolestart – Komplett hjelper deg! Opptil 50% Rabatt

Denne siden inneholder Affiliate lenke.

Komplett har det du trenger til skolestart

Trenger du ny tekniske duppedingser til studiene? Sommerferien er snart slutt og det nærmer seg skolestart.
Komplett.no hjelper deg med det du trenger til skolestart.
Følg lenkene i denne artikkelen for å se din neste laptop, høytaler eller din splitter nye gaming PC!

Om Komplett
Komplett.no er butikken for alle som synes hverdagen blir litt morsommere med elektronikk! Hos oss finner du alt fra gamingutstyr, datautstyr, PC-er og mobiler til hvitevarer, kjøkkenutstyr, TV-er, lydprodukter og smarte produkter. Vi har levert elektronikk til norske hjem siden 1996 og er Norges største nettbutikk.

På nett med deg!

Teknologi kan gjøre fantastiske ting. Vi har plukket ut de smarteste og beste produktene, som gjør hverdagen enklere. Skal du ha ny TV men synes du det er vanskelig å skjønne forskjellen på Oled og Qled? Eller er du på jakt etter ny PC, men ikke helt sikker på hvilken du skal velge? Vi hjelper deg med å velge produktet som passer for deg.

Vi er på nett med deg som elsker gaming og som ekspert på gamingutstyr ønsker vi kun å tilby deg det beste utstyret, som gjør spillopplevelsen din bedre.

Ønsker du hjelp til å velge produkter, kontakt oss på chat, telefon eller e-post. Kontaktinformasjon finner du her.

Rask levering

Alle varene du kjøper hos oss sendes fra vårt lager i Sandefjord. Klikk produktene trygt hjem og få pakken din levert på kun 1-3 dager.

Gleder du deg ekstra mye til å få produktet og vil ha det med en gang, kan vi tilby ekspresslevering i Oslo, Vestfold, Østfold, Bergen, Stavanger, Trondheim og Kristiansand på flere av våre produkter. Hvis du bestiller før klokken 12.00 på hverdager kan du få pakken levert hjem samme eller neste dag, på jobben eller kanskje hytta. Du bestemmer. Ekspresslevering koster fra 29,-.

På nett med lave skuldre – la oss ta de tunge løftene!

Glem tunge løft og frakt av store varer som ikke får plass i bilen. Hvis du har kjøpt tunge og store varer som hvitevarer eller TV, tilbyr vi hjemlevering. Varene blir kjørt hjem til deg og du kan senke skuldrene og glede deg over ditt nye produkt. Vi tilbyr også å ta med oss det gamle produktet og emballasjen til det nye. Les mer om hjemlevering her.

Gratis frakt på ordre over 400,-

Hos Komplett.no får du fri frakt med det rimeligste fraktalternativet på kjøp over 400 kr! Les mer om våre leveringsalternativer her

60 dagers åpent kjøp og gratis retur

Det er lov å ombestemme seg! Hvis du angrer på et kjøp, kan du returnere varen gratis. Du har 60 dager* på å melde ifra til Komplett om at du ønsker å sende varen i retur. Varen må sendes til oss senest 14 dager fra den dagen melding om bruk av angreretten ble gitt, jf. Angrerettloven §25 første ledd. Les mer om 60 dagers åpent kjøp og gratis retur her.

*Egne regler for Komplett-PC, produkter kjøpt med FLEX, CD- og DVD-plater, elektroniske produkter (spill, programmer og filer), hygieneartikler og kroppspleieprodukter. Se fullstendig informasjon om unntak her.»

Prismatch

Har du kjøpt et produkt hos oss og finner varen billigere et annet sted, matcher vi prisen. Les mer om Prismatch her.

Sjekk Komplett.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *