«Flokken» kommer til Radio Rubben. Velkommen!

«Flokken» er et satirisk fjaseprogram som sendes hver onsdag kl. 18 (samt fire repriser) på Radio Trøndelag. I programmet slår Anders Holstad Lilleng, Geir Haugen Vikan og Erik Sylte Kleven seg ned med en kaffekopp ved mikrofonene og prater seg gjennom det som har skjedd i egne og andres liv den siste uka. Programmet ble startet da Norge var nedstengt i 2020, og målet er fremdeles å gi en flokk til alle som ønsker det.

Radio Trøndelag har 50.000 månedlige lyttere, og “Flokken” har for øyeblikket 4,9 av 5 mulige stjerner på Spotify. En lytter beskrev trioen nylig slik på Instagram:

«Flokken er reale, kloke og ekstremt morsomme. Anders Holstad Lilleng orkestrerer showet og klarer å få ut det beste av kompisene sine, uten å avbryte som mange programledere gjør eller ta for mye plass. Geir Haugen Vikan er den kritiske og skeptiske, som sier ting rett fra levra uten å pynte på dem, med mye humor. Og sist, men ikke minst: Erik Sylte Kleven, den milde, gode Tesla-eieren med lun humor, latter og stemme».

“Flokken” har i løpet av sine 100 sendinger skapt sitt eget lille univers som lytterne har blitt kjent med, ikke ulikt programmer som “Misjonen” og “Radioresepsjonen”/”Papaya”. Lytterne vil dermed i løpet av få sendinger bli kjent med de tre karene og de ulike referansene.

Lokalradio.no skrev nylig om programmet i forbindelse med sending nr. 100: https://www.lokalradio.no/nyheter/radionyheter/koronatiltak-feirer-program-nr-100-24896/

Vi ønsker «Flokken» velkommen til Radio Rubben. Og som en gave til våre lyttere har de laget en egen episode til våre lyttere. Her blir vi oppdatert på de siste hendelsene i sine og andres liv.

Vi gratulerer også med 100 episoder!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *